Overlord 2021 – 19022021

Overlord 2021 jatkuu! Aloitushetkellä minulla oli 5005 sanaa ja nykyinen hyväksytty materiaalin määrä on 6523. Minulla on kuitenkin nyt käytössäni pelitestiversio, johon kuuluu nyt 18800 sanaa. Olen nyt pelauttanut kolme pelitestiseikkailua viiden session aikana.

Hahmonluonnin urateitä on muutettu niin, että jokainen hahmo saa aina yhden pisteen kontaktiverkkoja per uratien kierros (1d6 vuotta). Kontaktin tyyppi määrätään mutta hahmo voi käyttää pisteitä kontaktiverkon laajentamiseen (vaihtoehto taitojen ja ominaisuuksien ostolle). Samalla kontaktiverkkoja yleensäkin selkiytettiin.

Pelissä on nyt varustesäännöt. Niissä määritetään kuinka helppoa esinettä on kuljettaa huomaamatta mukana. Varusteluetteloa ei vielä ole pelissä mutta ehkä ensi vuonna…

Työuria hinkattiin näin: Nyt opiskellessa valitaan pääaine ja samalta alalta sivuaine. Samalla uraputkeen pääsemiseksi on heitettävä onnistumisheitto, epäonnistumista seuraa työttömyys. Huonolla noppatuurilla jäät yliopistosta suoraan kortistoon…

Seuraavana pitäisi miettiä tehtäviä ja niiden laatua eli onko sillä väliä kuinka hyvää tulosta syntyy. Tällä ei yleensä ole väliä mutta sillä on merkitystä, jos tehdään vaikkapa lehtijuttua tai taidetta.

Ajatuksia?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s